بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

لاگارد: سایه سنگین جنگ اوکراین بر اقتصاد اروپا

رئیس بانک مرکزی اروپا گفت: تبعات اقتصادی جنگ اوکراین در منطقه یورو همچنان ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا گفت: چشم انداز اقتصادی اروپا تاریک است.

لاگارد با اشاره به وخامت اوضاع اقتصادی در منطقه یورو تاکید کرد: جنگ اوکراین بر روی اروپا سایه انداخته است. تبعات اقتصادی این وضعیت از زمان آخرین دیدار ما در ماه ژوئن در منطقه یورو همچنان ادامه دارد و چشم انداز تاریک است. نرخ تورم بسیار بالا باقی مانده است و احتمالا بالاتر از حد انتظار ما برای دوره طولانی باقی خواهد ماند.

وی افزود: در جلسه ما در اوایل این ماه، شورای حکام بانک مرکزی اروپا گام بزرگی را برای انتقال از سطح غالب و بسیار سازگار نرخ‌های سیاستی به سمت سطوحی برداشت که بازگشت به موقع تورم به هدف میان‌مدت ۲ درصدی ما را تضمین می‌کند.

کریستین لاگارد همچنین گفت: ما انتظار داریم که فعالیت پایدار اقتصادی در سه ماهه آینده به میزان قابل توجهی کاهش یابد و چهار دلیل در پس این موضوع وجود دارد. اول، تورم بالا مخارج و تولید را در کل اقتصاد کاهش می‌دهد و این باد مخالف با اختلالات در عرضه گاز و انرژی تقویت می‌شود. دوم، تقاضای قوی برای خدمات است. سوم، تضعیف تقاضای جهانی در شرایط سیاست‌های پولی سخت‌تر در بسیاری از اقتصاد‌های بزرگ و بدتر شدن شرایط تجارت به معنای حمایت کمتر از اقتصاد منطقه یورو خواهد بود. چهارم، عدم قطعیت همچنان بالاست و این موضوع در کاهش اعتماد خانوار و کسب و کار خود را نشان داده است.

رئیس بانک مرکزی اروپا همچنین گفت: همانطور که اوضاع در حال حاضر به پیش می‌رود، ما انتظار داریم که در جلسات بعدی بعدی نرخ بهره را بیشتر افزایش دهیم تا تقاضا را کاهش دهیم و از تغییر مداوم انتظارات تورمی به طرف بالا محافظت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر